2016. október 5., szerda

MILÁNÓI SPAGETTI





Hozzávalók: 
  • 20 dkg gépsonka
  • 25 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 kis fej fokhagyma
  • 2 kk. bazsalikom
  • 1 ágacska rozmaring
  • 2 kk. oreganó 
  • 1,5 dl sűrített paradicsom
  • bors
  • spagetti (én durumdarából tojás nélküli tésztát használok)
  • reszelt sajt 


Két evőkanál olívaolajon megpirítottam a kockára vágott vöröshagymát, hozzáadtam a felkockázott gépsonkát és a szeletelt gombát. 
Pár perc pirítás után beletettem a paradicsompürét. Pici vízzel hígítottam (kb. 1 dl), hogy ne legyen nagyon sűrű. 
Közben a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával ízesítettem, és addig főztem még a gomba megpuhult, kb. 15 perc volt. 
Kifőtt tésztával és sajttal tálaltam. 




 Jó étvágyat!!

~~~Erika~~~

Nincsenek megjegyzések: